Zonnecreme

Dingen die je moet regelen voor een verre reis

Ga je in Europa een leuke reis maken? Een rondreis door meerdere steden misschien? Dan is het goed om een aantal zaken goed te regelen. We delen graag onze tips, zodat je een geweldige reis kunt maken. Ook als je buiten Europa reist kun je hier je voordeel mee doen. Laten we snel starten.

Altijd geld achter de hand

Het is slim om een gratis kredietkaart te gebruiken. Met een gratis kredietkaart is het mogelijk om overal te betalen. Het is ook nog eens zo dat je betalingen verzekerd zijn. Het is een prettig gevoel om zo overal te betalen. Het is een ideale manier om onbezorgd te reizen.

Een reisverzekering

Sluit een goede reisverzekering af. Wanneer je een annuleringsdekking kiest is het belangrijk om deze voor het afsluiten van de reis af te sluiten. Zo weet je zeker dat de dekking goed is geregeld. Ga je rondreizen en boek je alles zelf? Dan moet je even informeren wat er wel en niet is gedekt op de verzekering.

Boeken op de tablet

Het is leuk om boeken te lezen op vakantie. Wanneer je licht wilt reizen is het een idee om ebooks te kiezen. Je kunt ze op je ipad, tablet, smartphone of kindle reader gaan lezen. Het is prettig om zo licht te lezen met een boekenkast aan boeken.

Zonnecrème

Wanneer je in de zomer op vakantie gaat dan is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen de zon. Neem voldoende zonnecrème mee.

Drink volop water

Door je lichaam goed te hydrateren is het mogelijk om iedere dag fit te zijn en je fit te voelen. Is het water uit de kraan twijfelachtig? Neem dan altijd water uit een fles. Informeer bij de lokale bevolking wat een goed merk is en drink er voldoende van.