Glamping

Glamping vakantie in Nederland

Wilt u op vakantie maar houdt u niet van vliegen of lang reizen met de auto ? Op vakantie in het mooie Nederland is niks verkeerds aan. Dichter bij huis zonder uren in de auto of vliegtuig te zitten, ideaal!

Vaak denkt men bij ‘het op vakantie gaan in eigen land gaan’ kamperen in een klein tentje of in een caravan, men wilt tegenwoordig meer luxe en comfortabelheid tijdens vakantie zonder eraan te hoeven denken dat de vaat nog afgewassen moet worden.

Het komt steeds meer voor in Nederland maar ook in andere landen, een Glamping.

Luxe op vakantie gaan in eigen land.

Comfortabelheid op vakantie

Bij het denken van vakantie denkt men vaak aan luxe, comfortabelheid en rust. Wanneer u gaat kamperen is dit niet het geval. U moet uw eigen tent en spullen regelen, uw eigen vaat doen en minder comfortabelheid.

Glamping in Nederland, dichtbij huis, niet lang reizen en geen verschil met glampings in het buitenland en hier in Nederland.

Een glamping accommodatie heeft vaak een grote safaritent waarin een aantal bedden zijn met een kleine keuken en vaak een eigen of gedeelde sanitair. Bij het glampingen heeft u meer luxe dan het echte kamperen, glampingen lijkt heel erg op kamperen maar dan met meer luxe.

Waar glampingen ?

Heeft u interesse om te gaan glamperen in het mooie Nederland ?

Overal in Nederland is het wel mogelijk om een mooie glamping te vinden waar u tot rust kunt komen. In de plaatsen Gelderland, Flevoland, Groningen, Friesland, Zeeland, Limburg zijn de meeste glampings te vinden om luxe en comfortabel op vakantie te gaan. Dit is niet zomaar kamperen, maar kamperen in stijl met luxe en comfortabelheid. 

Geen zorgen meer over de vaat te hebben, luchtbedden die lek zijn, het opbouwen van tenten. Glampingen is het nieuwe kamperen.