Vakantiepark

Kom vakantie vieren aan het Bergumermeer

Bij op zoek naar een mooie plek om van uw vakantie te genieten met het hele gezin? Dit artikel is geschreven door mensen van het leukste vakantiepark in Friesland, de camping aan het Bergumermeer. Hier zijn volop leuke dingen te doen en je kan er overnachten op je favoriete manier, in een tent, caravan of bungalow bijvoorbeeld. Door de vele faciliteiten is er het hele jaar wel wat te doen, zowel ouderen als jongeren zullen zich hier niet snel vervelen.

Een camping met talloze faciliteiten

Op de camping zelf is er voornamelijk veel te beleven voor de watersportliefhebbers. Als je ervoor kiest om te kamperen aan het water dan hoef je je eigenlijk nooit te vervelen. Je kunt een bootje huren voor een hele dag, je kan erop uitgaan om te vissen of je kan lessen volgen om te leren zeilen. Voor ieder wat deels, vooral voor kinderen is er veel te beleven. Er is ook een professioneel animatieteam de jeugd de gehele vakantie te vermaken.

Kamperen in een tent, huisje of caravan

Als het gaat om kamperen dan heeft iedereen weer andere voorkeuren, de een houdt ervan om zoveel mogelijk in de natuur te overnachten, met zo weinig mogelijk luxe. De ander houdt er juist wel van om lekker luxe te overnachten, dat hoeft niet per se in een hotel, je kan ook een leuk huisje of bungalows op onze camping huren. Het maakt dus niet veel uit waar uw voorkeur naar uitgaat, het is allemaal mogelijk op één en dezelfde camping aan het Bergumermeer. Neem ook eens een kijkje op de website om te ontdekken wat voor huisjes precies te huur zijn.

Huur ook eens een bootje

Als je de omgeving van de Friese meren echt wilt leren kennen dan zal je het water op moeten. Mensen die watervrees hebben komen dan ook maar zelden op onze camping. Het zijn juist de watersportliefhebbers die ons weten te vinden. Iedereen kan een bootje huren in Friesland en er lekker een dagje op uit gaan. Het is ook mogelijk om een speciale boot voor je visvakantie te huren. Voor de jeugd is het vooral leuk om zeilles te volgen.