Nachtclub

Leukste uitgaanssteden in Europa

In Europa is het relatief makkelijk om naar verschillende steden te vliegen. Wie daarom op zoek is naar een leuke stad om in het weekend goed los te gaan kan een ticket boeken en heeft ruime keuze. Europa kent veel steden met een geweldig uitgaansleven. Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt van allerlei steden die een overweldigend uitgaansleven kennen.

Welke steden zijn het beste om uit te gaan?

  1. Berlijn: De hoofdstad van onze oosterburen is de plek om naartoe te gaan wanneer je van techno houdt. Je vindt hier geweldige clubs en andere evenementen die het hele weekend doorgaan!
  2. Barcelona: Deze bruisende Catalaanse stad is een diverse stad en heeft voor iedereen wel iets leuks te bieden. Matarazzo is een bekende club die je hier absoluut bezocht moet hebben. Het uitgaansleven in Barcelona heeft echter nog veel meer te bieden.
  3. Antwerpen: Bij onze zuiderburen weten ze echter ook hoe je een feestje moet vieren. The Villa en Cocktails at Nine zijn leuke plekken om te bezoeken wanneer je de kans hebt!
  4. Budapest: Een bijzondere en interessante stad te noemen! In Budapest sta je te feesten in ondergrondse wijnkelders en andere speciale plekken. A38 Hajó is een mooie plek om te bezoeken.
  5. Krakau: Een bijzondere stad in Polen te noemen en geweldig om een weekendje uit te gaan. Er zijn ontzettend veel bars en cafés te vinden in Krakau en bovendien is het hier erg goedkoop uitgaan.
  6. Chersonissos: Deze locatie op Kreta mogen we natuurlijk niet overslaan. Deze mooie plek is zonder twijfel een van de betere plekken om uit te gaan in Europa.
  7. Ibiza: Als we Chersonissos noemen dan mogen we Ibiza natuurlijk niet weglaten. Ibiza is zonder twijfel de vetste plek in Europa als het gaat om een feestvakantie.
  8. Amsterdam: We kunnen heel Europa doorreizen, maar in onze eigen hoofdstad zijn we ook altijd verzekerd van een goed feestje. Met de vele clubs, bars en natuurlijk niet te vergeten de vele festivals die er in de zomer plaatsvinden. Houd hier alles in de gaten over de feestjes in onze eigen stad.