Siena Toscane

Siena voor beginners

Gelegen in het groene, glooiende heuvellandschap van Toscane, ligt de sfeervolle en historische stad Siena. Bij een vakantie aan het mooie, diverse Toscane is een bezoek aan Siena daarom ook erg belangrijk om niet te vergeten! 

Deze stad die rijk is aan cultuur, is perfect voor mensen die gek zijn van fotograferen. Zij kunnen hier hun hart ophalen wanneer zij deze mooie stad zien vol met smalle straatjes en mooie gebouwen. 

Fotogenieke stad in Toscane

Siena wordt ook wel niet voor niets misschien de meest fotogenieke stad van Toscane genoemd en dat komt mede door het mooie plein, Piazza del Campo. Dit plein is gebouwd in de vorm van een schelp en is gelegen op de plek waar de drie heuvels samenkomen waarop Siena ooit is gebouwd. 

Verder heeft de stad nog veel meer moois en bijzonders te bieden zoals bijvoorbeeld: Palazzo Pubblico, een uniek paleis gelegen aan Piazza de Campo, Duomo di Siena, de prachtige kathedraal die de stad zo siert, maar ook de bekende jaarlijkse paardenrace die wordt georganiseerd door de verschillende wijken, is een zeer bijzondere traditie die nog steeds wordt nageleefd door de lokale bevolking en jaarlijks veel publiek trekt.

Eigenlijk zou je bijna alles wel op de foto willen zetten in deze bijzondere stad en niemand zou dit gek vinden, omdat het zo’n sfeervolle stad is. 

Op vakantie naar Siena

Mocht je nu op zoek zijn naar een geschikt vakantiehuis in de buurt van Siena, dan heeft dit gebied genoeg mooie huizen te bieden, waar jij een fantastische vakantie zal gaan beleven. Of je nu opzoek bent naar een villa met zwembad, of iets kleiners zoekt, er is voor iedereen wel iets geschikts te vinden. 

Deze site biedt erg mooie vakantiehuizen aan in de buurt van Siena en is daarom zeker aan te raden om te bekijken wanneer jij je vakantie naar Siena aan het boeken bent.