Boottocht Lissabon

Top 5 activiteiten Stedentrips

Tijdens een stedentrip wil je op een leuke en efficiënte manier een stad ontdekken. We hebben onze tips op een rijtje gezet: Onze Top 5 van activiteiten van deze zomer!

  1. Berlijnse Muur fietstocht

Ooit was Berlijn gescheiden in Oost en West door de Berlijnse Muur. Tijdens deze 3,5 uur durende fietstocht zie en hoor je over de geschiedenis van de Muur op de vele historische plekken, Voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar zijn fietsen beschikbaar. Kinderen tot 4 jaar kunnen in een kinderzitje.

  1. Bike & Sailtocht Lissabon

Lissabon is op dit moment wel de meest trendy stad van Europa om te bezoeken! Als je er toch bent is deze fietstocht met daarna een boottocht een echte aanrader.

Met een gids fiets in je in twee uur naar de Belém toren, waar je op de boot stapt naar Cascais. Heerlijk relaxen, lekkere lunch en genieten van de skyline van Lissabon. Om vervolgens na drie uur op de boot te fietsen naar Guincho Beach, vanwaar je met de bus terug naar Lissabon wordt gebracht.

  1. Bezoek Camp Nou Barcelona

Als je in de buurt bent van Barcelona en je bent liefhebber van voetbal (of je kinderen natuurlijk!), dan mag een bezoekje aan het stadion van de FC niet ontbreken. Met een schitterend modern interactief museum, waarin je jezelf een voetbalster waant.

  1. Segway Tour in Rome

Bezoek de oude stad op een moderne manier: met de Segway!

Het is een spannende en plezierige, maar ook verantwoorde manier om te ontdekken wat het oude Rome allemaal te bieden heeft.

Je krijgt vooraf altijd een training van ongeveer 30 minuten en dan kun je echt veilig op pad: zonder teveel inspanning heel veel zien.

  1. Amsterdam Waterland Fietstocht

Uit in eigen land! Dat kan natuurlijk ook. Vooral in de vakantie is Amsterdam reuze druk. Maar deze fietstocht brengt je snel buiten de stad. Je ziet de prachtige omliggende landschappen van Amsterdam en geniet van de natuur.

De tocht brengt je via kleine kronkelende paadjes en bruggetjes langs de typische Amsterdamse dorpjes. Ook fiets je langs de dijken, waar de gids je veel kan vertellen over het water dat kunstmatig laag wordt gehouden.

 

Via Guide en Go zijn nog veel meer leuke trips in bijna alle grote steden in Europa te vinden!