Vliegticket

Voordelig jouw favoriete stad bezoeken

Of je nu graag gaat shoppen in Londen of liever een voetbalwedstrijd bezoekt in Barcelona, een stedentrip is altijd iets om naar uit te kijken. Binnen Europa is er zo veel te doen, dat kiezen een moeilijke opgave wordt. Maar als je het een beetje slim aanpakt dan kun je flink besparen en per jaar zelfs meerdere keren vliegen naar jouw favoriete bestemming. We geven enkele tips.

Reisorganisatie kiezen

Allereerst zul je een keuze moeten maken uit het aanbod reisorganisaties online. Tussen de verschillende aanbieders zijn veel verschillen in prijs en kwaliteit te vinden. Beoordelingen lezen kan hepen om je snel een goed beeld te geven van de reisorganisatie. Zodra je de juiste keuze hebt gemaakt kun je op zoek naar voordelige vliegtickets, mochten deze niet inbegrepen zijn nog.

Vliegtickets vergelijken

Het komt voor dat je een stedentrip boekt en dat dit exclusief vervoer ernaar toe is. Dan kun je flink besparen door aanbieders van vliegtickets met elkaar te vergelijken. Door deze prijzen naast elkaar te leggen kun je wel tot tientallen euro’s per ticket besparen. Leuk geld om uit te geven tijdens jouw reis toch?

Activiteiten boeken

Meestal als je een stedentrip reserveert zijn er allerlei bezichtigingen en reisjes inbegrepen. Maar als dit niet het geval is kun je deze voordeliger online boeken. Voordelen zijn dat je dan niet op de dag zelf in de rij voor de kassa hoeft te staan en ook in de prijs is het te merken. Van te voren online reserveren is goedkoper dan een kaartje kopen bij de kassa.

Restaurants

Een laatste tip is om van te voren de verschillende restaurants eens te checken op prijs en kwaliteit. Dit kan naast geld ook veel tijd besparen. Wanneer je weet waar je het beste kunt eten dan hoef je ook niet uren te gaan lopen zoeken. Zonde van de tijd. Tijd die je liever besteed aan leuke zaken tijdens jouw stedentrip uiteraard.