Zin in de winter, met verwarmde sokken

Zin in de winter, met verwarmde sokken

Veel mensen hebben last van koude voeten of wintertenen. Zeker nu de winter er weer aan komt worden de problemen bij de meeste mensen groter. In eerste instantie zal je warme sloffen aantrekken of wat dikkere sokken maar voor de echte koukleumen is dit nog te weinig. De warmst mogelijke oplossing zijn de verwarmde sokken van Bertschat. Deze verwarmde sokken werken op basis van een externe accu die steeds opnieuw oplaadbaar is. De accu is er in drie verschillende varianten die elk een andere capaciteit hebben. De accu van 2.600 mAh wordt standaard meegeleverd als je de sokken besteld. Met deze accu kan je tot wel 8 uur verwarmen op de laagste stand. Als dit niet lang genoeg voor je is kan je ook nog kiezen uit een 3.000 mAh accu en een extreem krachtige 3.800 mAh accu. Je kan dus urenlang verwarmen met al deze keuze voor een accu.

Van Basic tot Elite

Naast verschillende accu’s zijn er ook nog verschillende verwarmde sokken. Je hebt de basic sok als instapmodel. Deze sok zorgt al voor heerlijk warme voeten tijdens koude dagen. Naar aanleiding van vragen uit de markt zijn er inmiddels meerdere andere sokken ontwikkeld die voor verschillende doeleinden geschikt zijn. De pro versie van de sokken zijn voorzien van verbeterde  verwarmingselementen waardoor de warmte wat beter wordt geleid. De elite versie heeft de verwarmingselementen aan de buitenkant zitten. Dit zorgt voor een nog comfortabeler gevoel tijdens het dragen van de sokken.

Verschillende modellen

De verwarmde sokken pro en verwarmde sokken elite zijn beide ook nog in twee varianten verkrijgbaar. De bekende lange sok, oftewel de long edition zoals ook bij de verwarmde sok basic wordt geleverd. De lange versie is goed geschikt om mee te gaan wintersporten omdat ze makkelijk in de skischoen passen. De accu zit aan de bovenkant van de sok en die komt daarom goed boven de skischoen uit.

Voor de wandelaars onder ons die liever geen lange sok dragen is er de hiking edition. Deze sok is een stuk korter en komt boven de enkel. Ook hier zit de accu aan de bovenkant van de sok. De accu is zo geplaatst dat als je wandelschoenen aan hebt, je geen last hebt van de batterij van de verwarmde sok.

Zowel binnenshuis als buitenshuis

Uiteraard kan je de verwarmde sokken ook gewoon binnenshuis of tijdens het werk dragen. Als je bijvoorbeeld in een koelcel werkt, op de markt staat of buiten in de bouw werkt  dan kunnen de sokken er voor zorgen dat je de hele dag met warme voeten rondloopt. Omdat je voeten verwarmd worden door de sokken straalt dit ook door naar de rest van je lichaam.

Alle verwarmde sokken zijn verkrijgbaar bij Comfort-Producten. Naast verwarmde sokken is er in de webshop nog een heel assortiment te verkrijgen aan andere producten die er voor zorgen dat je het niet koud hoeft te hebben. Voor de voeten zijn er als alternatief bijvoorbeeld de verwarmde zolen in plaats van verwarde sokken. Voor de handen is er een heel scala aan verwarmde handschoenen verkrijgbaar.